Hoppa till huvudinnehållet

Sparpodden

#sparpodden - en podd om sparande och investeringar där lyssnarna sätter agendan. Nytt avsnitt varje onsdag med programledare Ara Mustafa och spännande gäster.

Svårt att få betalt för ESG | Börspanelen

Börspanelen är tillbaka där Ara Mustafa programleder och gästas av Albin Kjellberg, Charlotte Stjerngren och Peter Benson.
Det pratas bl.a om Roger Akelius affär i Academedia, H&M, och Storskogen.

Jagar skatteslöseri med AI | Jens Nylander, Entreprenör

Jens är en entreprenör som en dag fick en idé: Vad skulle hända om man använder AI för att hitta abnormiteter bland kommunernas utgifter? På kort tid har han avslöjat det ena slöseriet efter det andra.

Byt till bättre aktier: Så gör Günther Mårder.

Sparpodden är tillbaka! Günther Mårder gästar årets första avsnitt för att bl.a prata om vad han tror om 2024, vilka parametrar han tittar på för att hitta bra aktier, och vilken aktie han skulle behålla resten av livet.

Populära aktiernas revansch 2024

I årets sista avsnitt av Sparpodden kommer vi prata om året som gått, men framförallt blicka framåt mot 2024. Och vi gör det tillsammans med en speciell panel.

Så jobbar en blankare – Fraser Perring, Viceroy Research

Dagens gäst är Fraser Perring från Viceroy, kanske mest känd för deras blankning i SBB och flera andra svenska bolag. Avsnittet är på engelska, och förutom SBB så pratar vi även om Hexagon, Hexatronic, och Truecaller.

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Box 30099 | 104 25 Stockholm