Hoppa till huvudinnehållet

#Sparpodden special om USA-valet

Snart ska det avgöras, det är dags att välja USAs nästa president. Vem som vinner är svårt att sia om och antagligen kommer det bli ett tufft race in i det sista.
Men hur påverkas ekonomin och våra investeringar och vårt sparande? I det här avsnittet försöker Joakim Bornold Sparekonom och Henrik Edström PR-chef reda ut förutsättningarna och konsekvenserna beroende på om det blir Clinton eller Trump som vinner valet.

Lyssna på avsnittet

Sparpodden kan du lyssna på via Podcaster, Soundcloud och massor av andra podcast-appar till din telefon!

https://soundcloud.com/sparpodden/sparpodden-ep-157-special-om-usa-valet

Sparpodden baseras på lyssnarnas frågor och önskemål. Vad vill du att vi pratar om i nästa avsnitt? Lämna gärna kommenterar här eller ställ frågor till oss på Twitter under hashtagen #sparpodden.

Hälsningar,

Jocke Bornold, Sparekonom på Nordnet, som du kan följa på Twitter här.

Joakim Bornold
Fd. Sparekonom Nordnet

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

Subscribe
Notifiera mig om
guest
1 Kommentar
Nyast
Äldst Mest gillade
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer
Anonym
Anonym
2016-11-08 21:04

Tjenare Grabbar, Grymt jobb med podden och har följt er sedan starten. Ni hissar och dissar ofta bolag i podden pga dess värdering och framtidsutsikter och ett bolag jag länge kollar på är Rottneros. Bolagets värdering ser attraktiv ut i mina ögon, för att nämna några: P/E 7,5 P/B 1,1 EV/EBITDA 4,2 Vad är det som ger bolaget denna värdering? Det är väsentligt lägre än branschen, bolaget gynnas otroligt mycket av starkt dollar (1 öre starkare sek ger 1 miljon påverkan på resultatet), inga skulder. Vore roligt att få input antigen via mail eller en diskussion kring det i podden.… Läs mer »

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Box 30099 | 104 25 Stockholm