Hoppa till huvudinnehållet

#Sparpodden – Lär dig danska börsen med Per Hansen

#Sparpodden 253! Veckans gäst är Per Hansen, sparekonom på Nordnet Danmark. Vi lär oss mer om danska börsen och vad man behöver tänka på för att investera där. Danmark har väldigt många globala speciallister och är ett av Europas mest exportintensiva land.
Detta blev ett riktigt bra och tidlöst avsnitt som kan vara bra att återkomma till för att förstå danska börsen och danska investerare. Avsnittet är inspelat med lugn danska så att även vi svenskar förstår.

Du gör #sparpodden!

https://soundcloud.com/sparpodden/sparpodden-lar-dig-danska-borsen-med-per-hansen/s-prqtC

Vad vill DU veta mer om? Ställ fråga på Twitter under hashtagen #sparpodden.

Hjälp oss växa podden genom att sprida i sociala medier!

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

Subscribe
Notifiera mig om
guest
3 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest gillade
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer
Anonym
Anonym
2018-09-14 22:26

Ni kom in på blankning en stund, förresten. Hade varit kul med ett avsnitt där blankning diskuteras, helst med någon som sysslat mycket med det, om hur man skall tänka när man ser att ett företag är övervärderat. Väldigt mycket diskussioner i podden har handlat om roliga företag och hur man skall spara långsiktigt, hade varit intressant att höra om tecknen på att något går dåligt.

Anonym
Anonym
Svara till  Anonym
2018-09-15 08:42

Mkt bra förslag, ska leta lite bland kontakterna om vi har någon som passar.
😀

Anonym
Anonym
2018-09-14 22:22

Väldigt intressant avsnitt! Hansen är riktigt pedagogisk!

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Box 30099 | 104 25 Stockholm