Hoppa till huvudinnehållet

#Sparpodden 311 – Kreativ destruktion med John Hedberg

Creades är ett investmentbolag med en koncentrerad investeringsportfölj i bolag med en affärsmodell som tillåter banbrytande kreativt nytänkande, därav namnet. John delar med sig om varför Creades är ett ”family office”, hur man jobbar med balansen mellan onoterade och noterade tillgångar, vi prata om varför substansvärdet svängt så mycket mellan rabatt och premie senaste året och om hur deras aktiva investeringsmetod fungerar. Det fanns många bra lärdomar som vi privatpersoner kan ta med oss, lyssna in!

Alexander Gustafsson
Investeringscoach på Nordnet

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

Subscribe
Notifiera mig om
guest
2 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest gillade
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer
Anonym
Anonym
2019-10-27 10:03

Bra avsnitt! Vore kul att höra andra investmentbolaget. I synnerhet Ratos som bara agerar med onoterat. Kan du få till det Alex? Ligger på min julklappslista ialla fall 🙂

Anonym
Anonym
Svara till  Anonym
2019-10-27 10:21

Hej J-R,
Okej då, för din skull så ser jag till att fixa. 😉
Gick fort, så här kommer den; https://m.soundcloud.com/sparpodden/sparpodden-304-ratos

Säg till om det finns fler önskemål 😁

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Box 30099 | 104 25 Stockholm