Hoppa till huvudinnehållet

#Sparpodden 221 – Till dig Ingvar

#Sparpodden 221! Nu är rapportsäsongen här och vi kommenterar bolagen, det blir HM, Ericsson, Volvo m.m. Sen kollar vi fondstatistiken där många nu köper tillväxtfonder och säljer hedgefonder. Avslutningsvis lite frågor om pengamaskin, starta sitt sparande och ISK.
Vi kommenterar också bortgången av en stor förebild – Ingvar Kamprad!

Vi undrar också vad du som lyssnare vill höra i Sparpodden under 2018?! Har du någon spännande gäst, ett intressant ämne eller bara något annat trevligt som du vill få in i podden. Dela gärna dina tankar i kommentarsfältet nedan, eller under #Sparpodden på Twitter och Shareville.

Du gör #sparpodden!

Vad vill DU veta mer om? Ställ fråga på Twitter under hashtagen #sparpodden, eller i sharevillegruppen #sparpodden

Hjälp oss växa podden genom att sprida i sociala medier!

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

Subscribe
Notifiera mig om
guest
2 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest gillade
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer
Anonym
Anonym
2018-02-07 10:05

Men hallå! Varför sjunker banker så i den här nedgången? Beror inte nedgången på rädsla för inflation och höjda räntor? Och sånt gillar väl banker..?

Anonym
Anonym
Svara till  Anonym
2018-02-07 10:18

Hela börsen faller, känns mest som det är en panikreaktion. Tar nog någon dag innan allt stabiliserat sig och man kan börja fundera lite över om inflationen och räntorna är på väg upp så snabbt som man nu tycks tro.

Höjda räntor är egentligen bra för bankerna, men nu finns det en risk med bolåneaffären som har gynnats av låga räntor. Den kanske vänder.

Spännande tider 🙂

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Box 30099 | 104 25 Stockholm