Hoppa till huvudinnehållet

#Sparpodden 215 – Maxa sparkvoten 2018

#Sparpodden 215! Vi går igenom HM som kom med en kalldusch. Sen pratar vi pensionssystem och förändringar – hur du ska göra för att maxa din pension! Avslutar med lite tankar kring sparmål och sparkvot för 2018!

Dela gärna dina sparmål på #Sparpodden eller i #Sparpodden gruppen på shareville.

Du gör #sparpodden!

Vad vill DU veta mer om? Ställ fråga på Twitter under hashtagen #sparpodden, eller i sharevillegruppen #sparpodden

Hjälp oss växa podden genom att sprida i sociala medier!

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

Subscribe
Notifiera mig om
guest
1 Kommentar
Nyast
Äldst Mest gillade
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer
Anonym
Anonym
2017-12-23 16:17

Tyckte era kommentarer angående tjänstepension var lite förhastade(inte första gången) om att 10% var en bra avsättning om man nu inte hade jättehög lön. I och med att det rör en privat arbetsgivare (annars hade det varit kollektivavtal) och genomsnittslönen är någonstans kring 38 000:- i månaden för tjänstemän i privat sektor så skulle jag vilja säga att det behöver inte alls vara jättehög lön i förhållande till snittet. Ett standard ITP1 avtal ger över 10% vid 46 000 :- i månaden. Teknikarbetsgivarna ger det redan vid 43 000 och Energiföretagens arbetsgivare ger det vid 42 000 :- . Detta… Läs mer »

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Box 30099 | 104 25 Stockholm