Hoppa till huvudinnehållet

#Sparpodden 210 – Hur går portföljen egentligen?

#Sparpodden 210! Vi pratar om hur nya kravet för bolånetagare påverkas och en uppdatering om hur bostadsmarknaden mår. Sen går vi igenom hur Saudiarabien får oljan att stiga. Som avslutning ställs vi mot väggen och kollar hur våra portföljer går, egentligen?! Detta vill du inte missa, lyssna in avsnittet och dela gärna!

Du gör #sparpodden!

Vad vill DU veta mer om? Ställ fråga på Twitter under hashtagen #sparpodden, eller i sharevillegruppen #sparpodden

Hjälp oss växa podden genom att sprida i sociala medier!

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

Subscribe
Notifiera mig om
guest
1 Kommentar
Nyast
Äldst Mest gillade
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer
Anonym
Anonym
2017-11-18 15:07

Hej
Jag lyssnade på ett gammalt poddavsnitt där ni kort gick in på “enpetare” vilket gjorde mig fundersam och förvirrad. Jag som månadsparar i aktier handlar väldigt ofta små volymer och ibland bara en enda aktie för att fördela pengarna jag sparar. Så min fråga är helt enkelt om jag gör något fel? Gör jag något olagligt?

Tack för en grym podd! Ha det.

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Box 30099 | 104 25 Stockholm