Hoppa till huvudinnehållet

#Sparpodden 208 – Friktionerna på börsen

#Sparpodden 208! Idag har vi med oss Albert Haeggstrom som är förvaltningsansvarig på Ålandsbanken och en aktienörd uti fingerspetsarna. Vi diskuterar det stora maktspel som pågår mellan centralbankerna. Varför Albert är negativt inställd mot börsen men också plockar vi upp sektorerna och bolagen som är intressanta just nu!

Du gör #sparpodden!

Vad vill DU veta mer om? Ställ fråga på Twitter under hashtagen #sparpodden.

Hjälp oss växa podden genom att sprida i sociala medier!

Alexander Gustafsson
Investeringscoach på Nordnet

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

Subscribe
Notifiera mig om
guest
1 Kommentar
Nyast
Äldst Mest gillade
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer
Anonym
Anonym
2017-11-05 11:53

Jag har en fundering kring hedgefond-djungeln. Egentligen är amatör-försök till stockpicking och aktiehandel min grej, men som en “försäkring” mot dåliga beslut (och dåliga tider) tänkte jag investera lite i en hedgefond också. Men vilken? Har har noterat att många av de större/kändare har 100 000 som minsta insättningsgräns (vissa ännu högre!?), men har nu skrapat ihop så pass mkt att jag kan investera den summan i en hedgefond. Men vilken? Gladiator? Nektar? Idea? Brummers Multi-strategy Vore kanon med en lite genomgång och tips!

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Box 30099 | 104 25 Stockholm