Hoppa till huvudinnehållet

Så jobbar en hedgefondförvaltare – Marcus Plyhr – Sparpodden 417

Vad gör en hedgefondförvaltare och mer specifikt hur ser Marcus Plyhrs arbetsdag ut – det får vi höra mer om i veckans podd.
Marcus jobbar på Norron Asset Managemengt och förvaltare deras Select fond vilket har fokuset att skapa en absolut avkastning.
Dessutom får vi höra mer om Marcus syn på börsen framöver och han delar även med sig av ett case som han tycker är riktigt intressant just nu. Lyssna in.

Alexander Gustafsson
Investeringscoach på Nordnet

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer