Hoppa till huvudinnehållet

Pengars Psykologi – med Ludvig Rosenstam Åhman – Sparpodden 369

Varför man inte behöver ha ett konkret mål för sitt sparande! Hur man kan klara sig bättre på börsen genom att vara rimlig istället för rationell. Hur man kan använda tiden till sin fördel för att lyckas få en stor avkastning.
Detta och mycket mer hör du i veckans podd som hoppar ner i boken The Psychology of Money av Morgan Housel. En bok som är sprängfylld med visdom och tips för att hantera sin pengar på ett sunt sätt.
Ludvig har gästat podden förut där vi har gjort bokrecensioner och nu är det dags igen. För den som vill läsa boken på svenska så går den att förbeställa här:
sternersforlag.se/produkt/pengars-psykologi/

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

Subscribe
Notifiera mig om
guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer