Hoppa till huvudinnehållet

One Up on Wall Street – med Ludvig Rosenstam Åhman – Sparpodden 390

One Up on Wall Street är en klassiker inom finanslitteratur. Första utgåvan kom -89 och den är skriven av den legendariska förvaltaren Peter Lynch.
Hur man hittar bra aktier och åtnjuter en “Tenbagger” (10-dubbling) i avkastning avslöjas i boken och vi delar våras bästa insikter i vecknas podd.
Vi tar upp; “The cocktail party theroy”, Hur man undviker att vattna ogräset i portföljen, Vilka kriterier den perfekta aktien har, samt hur man gör en Lynch-spaning.

Fler bokavsnitt så kolla in avsnitt:
369 – Pengarnas Psykologi
353 – The Essays of Warren Buffett
344 – Principles, Ray Dalio
337 – The Most Important Thing

/Alexander Gustafsson

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer