Hoppa till huvudinnehållet

Ökad avkastningspotential genom hållbarhet – Johan Svantesson – Sparpodden 389

För att kunna göra mer genomtänkta investeringsbeslut så behövs det bra verktyg. På temat hållbara investeringar så kommer det snart lanseras en Taxonomi från EU där man klassar upp bolags verksamhetsben efter olika hållbara kriterier.
Johan är en aktiv förvaltare som använder hållbarhet som en vägledare för att hitta morgondagens vinnande affärsmodeller. I veckans podd så berättar johan mer om vad taxonomin kan användas för och dessutom bjuder han på 3 aktier på temat hållbarhet. Vi pratar Fasadgruppen, Atlantic Sapphire och Re:Newcell

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer