Hoppa till huvudinnehållet

Nordnet Fondforum – investeringstrender 2021

Börsåret 2021 har haft en flygande start. Stimulanspaketen har duggat tätt och börshumöret är uppe på all time high. I denna omgång av Nordnet Fondforum så hade vi med oss 7 experter som guidade oss genom 4 heta investeringstrender

Vinnarna bland småbolagen

Henrik Söderberg från C Worldwide och Staffan Östlin från Adrigo delar sina favoriter bland de mindre bolagen på börsen. Lyssna in för att höra mer om vilka aktier som de gillar just nu.

Navigera bland tillväxtmarknader

Lisa Synning förvaltar Handelsbankens tillväxtfond och hon ger oss en inblick i vilka regioner och världsdelar som driver på den globala tillväxten. Vi pratar Indien, Kina, Brasilien och Lisa bjuder även på några spännande bolag som hon tror på framöver.

Investera med hållbarhet som kompass

Åsa Wallenberg från SPP och Jonas Thulin från Penser Bank berättade mer om hur hållbarhet både kan göra gott och vara en möjlig faktor till avkastningspotential. Vi pratade om påverkansarbete och att investera i de direkt gröna bolagen. Samtidigt finns det några bolag som imponerar i sin omställning från brunt till grönt. Lyssna in för att höra mer.

Megatrender att ta rygg på

E-handel, digitalisering och hälsovårdsinvesteringar är några av de stora megatrenderna som påverkar vår omvärld. Pär Löfving från Öhman och Christoffer Johansson från Naventi berättade om både de stora megatrenderna som varit vinnare senaste åren men vi fick även tips på där det finns möjlighet för comeback.

Se hela klippet ovan för att ta del av experternas tankar!

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
2 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest gillade
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer
Anonym
Anonym
2021-04-21 17:16

Det finns även starka trender inom elbranschen att ta ställning kring. Det sker en stor elektrifiering av samhället samtidigt som vi är beroende av produktion från kärnkraftverk för att täcka upp när vattenkraft inte kan förse vårt land med den elen som behövs. Har hittat rikligt med information i guiderna på den här sidan <a href=”https://elbyte.se“>http://www.elbyte.se</a>

Lina Hult
Lina Hult
2021-11-04 16:15

Glöm inte att stötta investeringar i grön el genom att teckna ett grönt elavtal. Hittade en bra guide kring det här https://elavtaldirekt.se/gron-el/