Hoppa till huvudinnehållet

Kommer bitcoin ersätta dollarn? – Sparpodden 414

Veckan podd ger en uppdatering från kryptovärlden med Ludvig Öberg.
Finns det några praktiska användningsområden för bitcoin? Vad ska man ha NFT:er till. Varför har El Salvador infört bitcoin som valuta. För och nackdelar med att institutionellt kapital investerar i bitcoin – och mycket mer!

Veckas podd får ett återbesök av Ludvig Öberg. Han gästade Sparpodden i avsnitt 169 under början av 2017. Mycket har hänt inom krypto sen dess, dessutom har han själv varit med och grundat numera börsnoterade Safello.
Lyssna in för att få en balanserad bild av vad som hänt inom kryptovärlden.

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer