Hoppa till huvudinnehållet

Investera i blockkedjans potential – Sami Rusani – Sparpodden 391

Varför vill man investera i företag som jobbar med blockkedja? Ja, det blir temat för veckans podd.
Sami Rusani är en investerare och förvaltare för den nystartade fonden Go Blockchain som letar företag som kan använda blockkedja i sin affärsmodell. Teknologin har liknelser med den transformering som internet har haft och vilka som är morgondagens vinnare får vi höra i avsnittet.
Det blir naturligtvis en hel del snack om kryptovalutor, Bitcoin, risker med att det är en “hype” just nu och mycket mer. Inte minst vilka är företagen som Sami äger! Lyssna in!

/Alexander Gustafsson

Alexander Gustafsson
Investeringscoach på Nordnet

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
2 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest gillade
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer
martin
martin
2021-05-07 11:31

Väldigt bra programledare och mycket intressant gäst. Tack för att ni delar med er !!!