Hoppa till huvudinnehållet

Framtidsutsikter med Peter Malmqvist – Sparpodden 346

Den fristående analytiker och otroliga pedagogen Peter Malmqvist gästar veckans podd för att måla upp sin syn på börsen, ekonomin och framtiden.
Peter har en otroligt fängslande och entusiastisk förmåga att förklara breda penseldrag och händelseförlopp som utspelar sig i vår nutid.
Lyssna in för att höra Peter dela sin analys av både de utmaningar och förutsättningar som står till förfogande framöver.

Alexander Gustafsson
Investeringscoach på Nordnet

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
1 Kommentar
Äldst
Nyast Mest gillade
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer
Anonym
Anonym
2020-06-26 22:36

Det var en man med obehagliga åsikter. Han försökte inte ens dölja sitt demokratiförakt.
Folket i England har sagt sitt, de vill lämna EU. Boris Johnson levererar.
Även Trump är folkvald. Innan corona hade fler amerikaner än någonsin ett arbete att gå till. Börsen var ATH.
Inte dåligt gjort för en president som inte lät sin valrörelse betalas av diverse maktintressenter. Vilket Obama och Hillary C lät göra.
Att Peter Malmqvist tycker Sverige har världens bästa politiker i Löfven och hans regering, säger väl det mesta om honom.