Hoppa till huvudinnehållet

Förvärvsmaskinen Vestum – Conny Ryk – Sparpodden 420

Vestum tog bakvägen till börsen under mars månad, det är numera +40 st bolag i portföljen och det går med raketfart.
Veckans podd gästas av storägare och vd Conny Ryk där vi pratar förvärvstempot, hur håller man ihop alla bolag och vart Vestum är om 5 år enligt Conny.

Serieförvärvare har varit ett hett tema under börsåret 2021 och få andra kan mäta sig med Vestums hastighet. Men skeptikern frågar sig givetvis om det är uthålligt och hur klarar man av att integrera alla bolag – Lyssna in för att höra mer om Connys tankar kring detta.

Alexander Gustafsson
Investeringscoach på Nordnet

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer