Hoppa till huvudinnehållet

Företagsförvärvande och kultur med Johan Steene från Teqnion – Sparpodden 384

Vad är framgångsfaktorer för ett serieförvärvande bolag som Teqnion? Hur gör man företagsförvärv till rätt pris och med fokus på rätt kultur?
Veckans podd gästas av Johan Steene som är vd och grundare av Teqnion för 15 år sedan – misstagen han gjort längs med vägen och lärdomarna han tar med sig pratar vi mer om.
Vilka framgångsrika serieförvärvare ser Johan upp till och när uppnår han själv 1 000 miljarder i börsvärde? Lyssna in så får du svaret!

/Alexander Gustafsson

Alexander Gustafsson
Investeringscoach på Nordnet

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer