Hoppa till huvudinnehållet

“En exceptionellt stark tillväxt i år” – med Anders Borg – Sparpodden 392

Tidigare finansminister, numera styrelseproffs och ordförande för börsaktuella checkin.com – Anders Borg gästar veckan podd!
Får vi se en fastighetsskatt? Hur blir det med kapitalbeskattningen framöver i Sverige? Vilka är de positiva och negativa effekterna av stimulanspaketen som levererats?
Det blev givetvis lite politik, men framförallt fokus på aktier och investeringar. Vilka typer av företag investerar Anders i. Dessutom bjuder han på både lite intressanta bolag och tips för hur man bäst lägger upp pensionssparandet.
Lyssna in!

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer