Hoppa till huvudinnehållet

De hetaste fastighetsaktierna – Philip Hallberg & Tobias Kaj – Sparpodden 410

Vilka fastighetsaktier ser mest attraktiva ut nu och vilka ser dyra ut? Det blir tema fastighetsbolag i veckans podd och då reder vi ut detta tillsammans med Tobias Kaj och Philip Hallberg från Lannebo´s nya Fastighetsfond.

Vi reder ut varför höga substanspremier inte nödvändigtvis betyder att det är en dyr fastighetsaktie. Hur inflationen kan göra fastighetsbolag till vinnare. Vad tycker de om månadsutdelande aktier samt preffar & d-aktier. Vi reder ut på vilket sätt räntan kan både gynna och missgynna fastighetsaktier.
För dig som är nyfiken på fastighetsaktier så ska du definitivt lyssna in!

Alexander Gustafsson
Investeringscoach på Nordnet

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

Subscribe
Notifiera mig om
guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Box 30099 | 104 25 Stockholm