Hoppa till huvudinnehållet

De hetaste fastighetsaktierna – Philip Hallberg & Tobias Kaj – Sparpodden 410

Vilka fastighetsaktier ser mest attraktiva ut nu och vilka ser dyra ut? Det blir tema fastighetsbolag i veckans podd och då reder vi ut detta tillsammans med Tobias Kaj och Philip Hallberg från Lannebo´s nya Fastighetsfond.

Vi reder ut varför höga substanspremier inte nödvändigtvis betyder att det är en dyr fastighetsaktie. Hur inflationen kan göra fastighetsbolag till vinnare. Vad tycker de om månadsutdelande aktier samt preffar & d-aktier. Vi reder ut på vilket sätt räntan kan både gynna och missgynna fastighetsaktier.
För dig som är nyfiken på fastighetsaktier så ska du definitivt lyssna in!

Alexander Gustafsson
Investeringscoach på Nordnet

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer