Hoppa till huvudinnehållet

Byggmästare Anders J Ahlström med Tomas Bergström – Sparpodden 383

En efterlängtad gäst i form av det mindre, och relativt okända, investeringsföretaget Byggmästare Anders J Ahlström. Vd Tomas Bergström berättar om transformeringen från fastighetsbolag till investeringsföretag. Vi pratar också en hel del om bolagen i deras portfölj och den metod de använder för att hitta värde i sina investeringar. Green Landscaping, Azelio, Infrea men också spännande onoterade aktier som Volta Trucks och Team Olivia.

För oss investmentbolagsnördar var detta ett mycket trevligt samtal – lyssna in!

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer