Hoppa till huvudinnehållet

Börs-vd innan 30 år! – Ludwig Pettersson – Sparpodden 393

Ludwig startade Savelend 2014 och nu är de påväg till börsen. Lyssna in på ett fantastiskt samtal om entreprenörskap, investeringar och börs.
Han startade första företaget som 11 åring, sen har han livnärt sig som pokerproffs under flera år och hittade till börsen mitt under en brinnande finanskris.
Samma finanskris fick honom att fundera på alternativa investeringar som sedan blev grunden till fintech bolaget Savelend. Man sysslar både med P2P lån och en faktureringslösning för företag.
Lyssna in för att höra mer om både Savelend och Ludwigs börstips.

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer