Hoppa till huvudinnehållet

Bli bättre på börspsykologi – Cristofer Andersson – Sparpodden 426

Vi börjar det nya börsåret med att ge en del tips kring hur både erfarna och nya investerare kan bli bättre på att hantera börspsykologi.
Att upptäcka sina egna tankevurpor och att jobba på att stärka sin mentala styrka är ständigt aktuellt för investerare på börsen, inte minst när det har gått väldigt bra ett tag.
Veckans gäst är ett kärt återbesök av Christofer Andersson som har skrivit ett gäng böcker på temat börsspsykologi. Dessutom kommer han släppa en ny bok under året som kommer, vilket mäktigt namn den få det hör du i avsnittet. 😉
Lyssna in!

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

Subscribe
Notifiera mig om
guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Box 30099 | 104 25 Stockholm