Hoppa till huvudinnehållet

Amerikanska småbolagscase – Sparpodden 440

Amerikanska börsen är fortsatt den absolut största i hela världen och det finns ett universum av spännande aktier som ofta saknar motsvarighet här i Sverige.
Veckans podd gästas av Jessica Eskilsson-Frank och Linn Hansson från Didner & Gerge – de förvaltar tillsammans en amerikansk småbolagsfond och sitter med näsan i den amerikanska börsen dagen.
Vi pratar strategi, varför aktiestoryn måste vara rätt och hur de hittar rätt aktier. Aktier vi pratar om är; Kinsale, Winmark, US Physical Therapy

Lyssna in!

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

Subscribe
Notifiera mig om
guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Box 30099 | 104 25 Stockholm