Hoppa till huvudinnehållet

Allt om din bostad med Josephine Linghammar, Booli – Sparpodden 395

Veckans gäst är Josephine från bostadstjänsten Booli och detta blev ett fullspäckat avsnitt kring bostadsekonomi.
Vi pratar “Snart till salu” annonser som numera utgör lika stort utbud som vanliga bostadsannonser. Dessutom bjuder vi på tips kring budgivning och vilka strategier man kan använda. Vad säger datan om lockpriser och varför är de så vanliga nu när bostadspriserna generellt stiger. Och på tal om prisutvecklingen, vad tror vi framåt delar vi i podden.

För dig som går i tankarna på att köpa, sälja eller bara är nyfiken på bostad så är veckans avsnitt för dig!

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer