Hoppa till huvudinnehållet

101 Investeringstankar med Ludvig Rosenstam Åhman – Sparpodden 425

För att lyckas på börsen under en lång tid så behöver man både utveckla sin strategi men också utvecklas som investerare. I detta avsnitt går vi igenom ett gäng mentala modeller, investeringstankar och strategiupplägg som vi själva jobbar på för att bli bättre investerare.

Ludvig har skrivit boken 101 tankar om aktier som nu har uppdaterats och dessutom adderats med ytterligare 10 tankar. Boken är ett utmärkt register som samlat insikter från ett sjuttiotal böcker som gör dig till en bättre investerare.
Lyssna in för att höra våra personliga lärdommar!

För fler bokavsnitt så kolla in avsnitt:
323 – 101 tankar om aktier
369 – Pengarnas Psykologi
353 – The Essays of Warren Buffett
344 – Principles, Ray Dalio
337 – The Most Important Thing
390 – One Up On Wall Street
405 – Poor Charlies Almanak

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

Subscribe
Notifiera mig om
guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Box 30099 | 104 25 Stockholm