Active Trader

Upp

Dela:

En skräddarsydd lösning för dig som är aktiv

För dig som tar trading på allvar är Nordnet ett smart val. Utifrån dina behov och önskemål gör vi en individuell anpassning av vårt utbud och skapar en komplett tjänst för dig. Vi kan erbjuda dig de handelsapplikationer, informationskällor och analyser du behöver. Vi har flera bra kredittjänster och kan erbjuda blankning och intradagslimit i nordiska aktier. Som Active Trader har du alltid Nordnets bästa utlåningsränta. Villkoren är individuella och beroende av hur många affärer du gör hos oss.

Intresserad av att bli Active Trader? Kontakta oss idag på 08-506 331 99.Ja, jag vill bli kontaktad!
Trading på allvar

Courtage från 0,039 % och neråt

Marknadens ledande verktyg

Hög driftsäkerhet och tillgänglighet

Observera att du måste vara inloggad för att öppna konto, bli kund/logga in först.

Om du vill att vi kontaktar dig, fyller du bara
i formuläret till vänster så ringer vi upp.


Rätt villkor

Det ska löna sig att handla mycket

Jonas Jonsson, Active Trader Support

Individuella villkor

Handlar du mycket ska det löna sig att välja Nordnet som mäklare. Ju fler avslut du gör, desto mer förmåner ger vi dig. För att bli Active Trader-kund krävs att du gör minst 35 aktieaffärer och kommer upp i ett courtage på minst 2 065 kronor per månad.

För att bli Active Trader Pro-kund behöver du göra minst 70 aktieaffärer och komma upp i courtage på minst 3 430 kronor varje månad. Kontakta vår tradingsupport för att få ett skräddarsytt erbjudande.

  • Courtage från 0,039 % och neråt
  • Gratis realtidskurser
  • Handelsapplikationer utan kostnad
  • VIP-nummer till våra mäklare och tradingsupport

Handelsapplikationer

På det sätt som passar dig bäst

Marknadens vassaste handelsapplikationer

Som Active Trader kan du välja mellan flera handelsapplikationer. Vi har en enklare webbaserad applikation, Webtrader. Vill du ha lite mer än så har vi vårt egna program Wintrade.

För dig som tillhör courtageklassen Active Trader Pro kan vi även erbjuda handelsapplikationen Infront kostnadsfritt.

Vi har även möjlighet att erbjuda:

  • Nordnet Autotrader
  • Direkt
  • Dow Jones News wire
Nordnet marknadens vassaste handelsapplikationer


Bästa kurs genom Smart Order Routing

Via den här webbplatsen, Webtrader och Wintrade kan du lägga en Smart Order. Din köp- eller säljorder styrs då till den börs som för tillfället erbjuder det bästa priset för aktien. Om samma pris finns på olika marknader kommer ordern att styras till den primära marknaden.

Smart Order Routing täcker de mest likvida nordiska aktierna och är ansluten till sex europeiska handelsplatser: Nasdaq OMX, Chi-X, Bats, Turqouise, Burgundy och Oslo Börs.

Tjänsten är kostnadsfri och gäller vid endagsorder.

Depåtyper

Välj den depåtyp som passar dig bäst

Du kan välja att göra dina affärer i en Aktie- och fonddepå, Investerings­sparkonto eller Kapitalförsäkring. Vi erbjuder handel med de flesta instrument på börserna i Norden, Tyskland, USA, Kanada och via telefon även i England. Självklart tar vi inte ut någon depåavgift eller andra fasta avgifter.

Aktiedepå
Tillgång till allt vi erbjuder inom värdepappershandel. Möjlighet att handla derivatinstrument och blanka.

Investeringssparkonto
Du betalar ingen kapitalvinstskatt, slipper deklarera och har möjlighet att kvitta din schablonintäkt mot kapitalförluster och andra utgifter i inkomstslaget kapital.

Kapitalförsäkring
Du behöver inte deklarera enskilda affärer, slipper betala kapitalvinstskatt och får tillgång till ett stort utbud av aktier på utländska marknader.

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se.