Upp

Active Trader.

Skräddarsytt
för seriösa
traders.

Daytrading – på dina villkor

För dig med höga krav på stabilitet, flexibilitet och individuell anpassning är Active Trader ett självklart val. Hos oss får du personlig service och skräddarsydda lösningar utifrån dina behov.

 • Skräddarsytt courtage 0.039 % och nedåt
 • Aktiehandel på 14 marknadsplatser
 • VIP-nummer till mäklare och tradingsupport
 • Access till exklusiva event och nätverk

Hör av dig så berättar vi mer

010 - 58 33 199

tradingsupport@nordnet.se 

Din tradingsupport.
Ring oss på 010 - 58 33 199.

För bästa service hjälper Nordnet Trading Support dig inom 30 sekunder (08:30 – 17:30 på vardagar).
Som Active Trader har du dessutom ett VIP-nummer direkt till Nordnets mäklare.

Förmånliga villkor

Handlar du mycket ska det löna sig att välja Nordnet. Ju mer du handlar, desto bättre villkor kommer du nämligen att få.

Den första courtagenivån för våra aktiva kunder är Active Trader, vilket innebär minst 59 kronor eller 0.039 procent i courtage. För att hamna på denna nivå krävs ett avlagt courtage på minst 2 000 kronor per månad.

Nästa nivå är Active Trader Pro, vilket innebär minst 49 kronor eller 0.034 procent i courtage. För att hamna på den här nivån krävs avlagt courtage på minst 3 400 kronor per månad. Se hela vår prislista här.

Alla kontotyper och buntade notor

Som Active Trader hos oss ingår buntade notor, vilket innebär att du kan samla flera avslut på samma nota. Enkelt och bekvämt. Välj själv om du vill göra dina affärer i en aktie- och fonddepå, investerings­sparkonto eller kapitalförsäkring.

 

Belåningsmöjligheter

Nordnet erbjuder blankning på cirka 200 bolag i de nordiska länderna. Blankning görs via en traditionell aktie- och fonddepå och ligger man över natten så tar man upp ett lån via mäklaren.

Vi har belåningsvärden och blankningsmöjligheter i många fler värdepapper än de flesta andra aktörer.

Intradagslimit

Nordnet erbjuder möjligheten till intradagslimit. Det innebär i korthet att du som aktiv handlare får möjlighet att handla för mer än bara ditt egna kapital.

Läs mer om belåning och blankning.

Smarta handelsapplikationer

 

Infront Web Trader

 • Teknisk och fundamental analys
 • Realtidskurser och nyheter
 • Historisk mäklarstatistik
 • Snabb orderläggning
 • Möjlighet till att anpassa arbetsytor

Infront Active Trader

 • Avancerade tekniska analysverktyg
 • Historiska och intradagsgrafer
 • Prislarm och nyheter
 • Fundamentala analyser och prognoser
 • Nyheter från alla ledande nyhetskällor

Börshandlade produkter

Stort urval

Börshandlade produkter, även kallat ETP:er, är en genväg och möjlighet för investerare att exponera sig mot en mängd tillgångsslags som annars kan vara dyra eller svåråtkomliga för vanliga privatsparare. Olja, guld och DAX-index är exempel på tillgångar vars terminskontrakt ofta är dyra och svåra att direktinvestera i.

Du kan handla i spekulativt syfte genom att kapitalisera på din marknadstro om hur en viss tillgång ska utvecklas i pris. Du kan spekulera i både upp- och nedgång vilket innebär att du kan tjäna pengar även när en tillgång faller i värde.

Du avgör hävstång

Majoriteten av alla ETP:er är hävstångsinstrument, vilket innebär att de innehåller belåning som skapar hävstången. Hur stor del av positionen som består av belåning, det vill säga hur stor hävstång du vill ha, avgör du själv i samband med att du väljer produkt att investera i.

Produkterna inom Nordnet Markets är courtagefria om du lägger en order på hemsidan eller via någon av våra handelsapplikationer där värdet på ordern är högre eller lika med 1 000 SEK/DKK/NOK eller 100 EUR.

Läs mer om Nordnet Marketslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se.