Hoppa till huvudinnehållet

Hej! Vad kan vi hjälpa dig med?

Mitt företag har brutet räkenskapsår, hur får jag ut ett årsbesked?

Företagsägd KF/ Företagsägd AF

Årsbeskeden som publiceras på vår hemsida gäller idag endast kalenderår. För att få fram ett årsbesked/engagemangsbesked för ett brutet räkenskapsår så kan man skicka ett meddelande från inloggat läge på Nordnet (direkt från bolagets inloggning eller från en inloggning som har fullmakt, exempelvis firmatecknaren). Nordnet kan då ta fram ett kontoutdrag för den specifika perioden som inkluderar saldoredovisning och depåinnehav för sista dagen av vald period. Kontoutdraget skickas digitalt som PDF kostnadsfritt eller via post mot en kostnad (se prislista). Det går självklart även bra att ringa oss för att begära ett kontoutdrag, observera att det är firmatecknaren eller en person med fullmakt för kontot som kan begära informationen. Telefonnummer: 010 583 30 00.

Man kan även ta fram information om kontots behållning för en specifik dag genom att generera en portföljrapport. Portföljrapport genereras här (Mina sidor/portföljrapport).

Pensionsavsättningar

Vi erbjuder inga årsbesked gällande tjänstepension utan hänvisar till våra fakturor. Samtliga  fakturor finner man i HANTERA under fliken Fakturor.
Fakturorna kan även tas fram i excel-format. 

 

Fick du svar på din fråga?

Tillbaka