Kurser och nyheter

Upp

Dela:

Marknadsinformation i realtid

När du är inloggad på nordnet.se uppdateras den senaste informationen från de nordiska marknaden varje gång du uppdaterar sidan. För de övriga marknaderna får du snapshots i realtid när du ska handla.

Strömmande kurser

Du får strömmande realtidskurser helt gratis från börserna i Stockholm, Helsingfors och Köpenhamn i "Mina listor" på nordnet.se samt i våra mobila applikationer.

För dig som alltid vill vara uppdaterad

Stockholmsbörsen i realtid gratis

Filtrera nyhetsströmmen

Varningar per e-mail och sms 

Priser

I vår prislista finner du en översikt över alla olika typer av kursinformation du kan beställa och vad det kostar.

Prislista för kursinformation

Beställ kursinformation

Under Mina avtal och abonnemang under menyfliken Depå kan du beställa kursinformation när du är inloggad.

Kurs- och nyhetslarm

Sätt upp varning per e-post och sms

Kurslarm

Du kan få kurslarm på aktier du är speciellt intresserad av. Stiger eller faller aktien till en bestämd nivå, kan du få ett sms eller e-post skickat till dig. Du kan också få ett sms med en kursrapport samma tidpunkt varje dag.

Det är också möjligt att beställa larm vid en viss tidpunkt på en aktiekurs, eller vad ett index eller dina aktier slutade på vid dagens slut. Aktivera kurslarm under Mina larm och rapporter.

Nyhetslarm

​Om du är särskilt intresserad av en aktie kan du prenumerera på nyhetslarm. Det innebär att du får ett sms eller ett e-postmeddelande så snart nyheter om denna aktie offentliggjorts. Aktivera nyhetslarm under Mina larm och rapporter.


Priser

Kurs- och nyhetslarm per e-post är gratis. Larm per SMS kostar 2 kr per SMS.

Prislista för larm per SMS

Beställ larm och rapporter

Under Mina larm och rapporter kan du beställa olika larm samt se vilka larm du har aktiva just nu.

Finansnyheter

Den senaste informationen från världens marknader anpassat efter dina intressen

Din egen nyhetskanal

Under en vanlig börsdag kan du få upp emot 6000 nyheter från dina nyhetskällor på Nordnet. Därför har vi gjort det enkelt att filtrera nyhetsströmmen så att du kan sålla ut de viktigaste nyheterna som berör dina aktier eller de aktielistor du sätter ihop.

Se nyheter och pressmeddelanden

Ledande nyhetsbyråer

Nyheterna får du från de ledande nyhetsbyråerna i Norden och världen såsom Nyhetsbyrån Direkt och Nasdaq OMX. Du får också pressreleaser från Thomson reuters. Cision, Aktietorget och NG News. Som kund kan du även bevaka index, valutor, räntor och råvaror från hela världen.


Priser

De fleste av våra nyhetstjänster är gratis. I vår prislista finner du en översikt över alla nyhetskällor som vi erbjuder och om de kostar något.

Prislista för nyheter

Beställ nyheter

Under Mina avtal och abonnemang kan du beställa nyhetskällor när du är inloggad på din depå.

.

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se.