Experterna

Upp

Ta rygg på experterna

Dags att köpa eller sälja? Varför inte se vad Experterna och utmanarna gör? Följ våra välkända aktieexperter när de förvaltar riktiga portföljer åt Nordnet och se när utmanarna försöker slå proffsen på deras egen hemmaplan. Det handlar om riktiga pengar och riktiga aktieaffärer.

Om Experterna och utmanarna

Experterna och utmanarna är en unik nordisk tjänst med såväl svenska som danska, norska och finska portföljer. Experterna och utmanarna handlar till samma villkor som Nordnets kunder i en öppen och transparent tjänst. Samtliga portföljer och affärer presenteras i realtid, alltså med aktuella värden och omedelbar uppdatering när köp och försäljningar görs. Portföljutvecklingen och alla affärer kommenteras löpande av experterna och utmanarna. Det gör att man hela tiden kan följa hur Experterna och utmanarna tänker och agerar på marknaden.


Nordnets experterna Roger Jansson

En analystjänst med riktiga pengar

Unik och kostnadsfri nordisk portföljtjänst

Riktiga placeringar med riktiga pengar

Följ experternas och utmanarnas affärer i realtid 

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se.