Hoppa till huvudinnehållet

Strukturerade produkter.


Strukturerade produkter.

En strukturerad produkt är ett finansiellt värdepapper ofta knutet till utvecklingen för ett eller flera index men kan även knytas till metaller eller aktier. Strukturerade produkter är ofta framtaget med en specifik marknadstro där din avkastning skapas om ett gäng villkor uppfylls. Det kan också bestå av räntebärande tillgångar för att sänka marknadsrisken för dig som investerare.

När man investerar i strukturerade produkter är det viktigt att man läser in sig på villkoren och avgifterna för att som investerare få en fullständig bild över dina möjligheter och risker.

Handla din strukturerade produkt via oss.

Vi ger inte ut egna strukturerade produkter. Istället erbjuder vi ett stort utbud av andra bankers strukturerade produkter till samma villkor som direkt hos utgivaren. Allt på ett enda ställe för att ge dig total valfrihet och bäst möjligheter att lyckas med ditt sparande.

Öppna konto

Fördelar med strukturerade produkter.

  • Investera med eller utan kapitalskydd.

  • Oberoende då vi erbjuder andra bankers produkter.

  • Dra fördel av den aktuella situationen.

Vanliga frågor.

Bra att veta om risker och avkastning.

Vi vill bara påminna om att dessa produkter inte är lämpade för alla. De är komplicerade och kräver en god förståelse för den underliggande marknaden och produkternas specifika villkor och egenskaper. Historisk avkastning är inte en garanti för framtida avkastning och det är inte säkert att du får tillbaka de pengar du investerat.

Läs mer om riskerna
© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Box 30099 | 104 25 Stockholm