Hoppa till huvudinnehållet

Hej! Vad kan vi hjälpa dig med?

Hur avslutar jag tjänsten Robosave?

För att avsluta tjänsten Robsoave skickar du ett meddelande från inloggat läge där du skriver att tjänsten Robosave ska avslutas.

När tjänsten är avslutad blir kontot ett vanligt investeringssparkonto som du själv får förvalta. Du kan då välja vad du ska göra med dina värdepapper samt de likvider du har på kontot.

Se även hur du ändrar/pausar ditt mitt månadssparande till Robosave under frågan "Hur ändrar/pausar jag mitt månadssparande till Robosave?"

Fick du svar på din fråga?

Tillbaka