Våra analystjänster

Upp

Dela:

Kända och välrenommerade analyshus

Som kund hos Nordnet har du tillgång till kända och välrenommerade analyshus. Du kan välja mellan Remium Introduce som är ett kostnadsfritt analysverktyg och Investtech som bland annat erbjuder konkreta köp- och säljrekommendationer baserade på teknisk analys.

Hitta den analystjänst som passar dig

Beslutsunderlag för aktiva placerare

Ta hjälp av proffsen för att hitta guldkornen

Välj bland flera oberoende analysleverantörer 

Investtech

Teknisk analys av samtliga nordiska bolag varje dag

Analystjänst inriktad på teknisk analys

Investtech är en analystjänst inriktad på teknisk analys. Med Investtech får du tillgång till en mängd olika analyser och verktyg för aktier på samtliga nordiska marknader. Tjänsten innehåller bland annat:

  • Avancerade grafer på lång och medellång sikt för alla aktier i Norge, Sverige, Danmark och Finland
  • Konkreta köp- och säljsignaler
  • Topp50-listan – rangordning över de tekniskt sett mest positiva aktierna.
  • Dagens Case - en utvald aktie i ett positivt tekniskt läge
  • Modellportföljen – Aktieportfölj från Investtech som ändras en gång i veckan baserat på tekniska kriterier, med målet att ge bästa möjliga riskjusterade avkastning.

Pris: 240 kr/månad

Om Investtech

Investtech är ett analysföretag som sedan 1997 erbjuder teknisk analys av aktier, index, råvaror och valutor till privatpersoner, banker och institutioner.

Investtechs analyser grundas på forskning inom teknisk analys. Investtechs forskning och utveckling har fått stöd av Norges Forskningsråd. Forskningsresultaten används i analyserna och publiceras löpande i forskningsrapporter.


De tekniska analyserna baseras på avancerade matematiska algoritmer som identifierar viktiga parametrar inom teknisk analys. Det gör analyserna objektiva och konsekventa.

Investtech arbetar kontinuerligt med metoder och strategier för att förbättra underlag för investeringsbeslut.


Remium Introduce

Heltäckande finansiell information kring mindre och medelstora företag

Kostnadsfri analystjänst

Remium Introduce erbjuder heltäckande finansiell information kring mindre och medelstora noterade eller listade bolag i Sverige. Målet med tjänsten är att skapa en kontaktyta mellan företag och investerare, med förhoppning om att öka intresset och förståelsen för dessa bolag. Remium Introduce är en kostnadsfri analys-och informationstjänst med verktyg såsom nyckeltalsberäkning, rapportkommentarer, videointervjuer, teknisk analys och mycket mer.

Få bättre informationsunderlag från Remium

Att navigera rätt på marknaden för de mindre och medelstora bolagen kan vara svårt då bevakningen och genomlysningen inte är lika frekvent och djupgående i jämförelse med större noterade bolag. Detta leder till att många förbiser detta investeringsalternativ helt och hållet. Med ett bättre, mer omfattande och ständigt uppdaterat informationsutbud vill Remium Introduce motverka denna inställning. Remium Introduce tillhandahåller aktuella och relevanta verktyg för att du som investerare ska få ett bättre informationsunderlag vid bedömning av dina intressebolag.Hitta kursvinnare

Köpa, sälja eller behålla?

Aktiespararnas unika aktieanalysprogram

Med ”Hitta kursvinnare”, Aktiespararnas unika aktieanalysprogram, får du svaret på om du ska köpa, sälja eller behålla en aktie. Med hjälp av Hitta kursvinnare kommer du snabbt fram till vilka aktier du bör analysera och i modulerna för fundamental och teknisk analys gör du sedan själva analyserna.

Dina aktieaffärer följer du smidigt i programmets portföljhanterare om du lägger in värdepappren där. Med detta utmärkta hjälpmedel gör du i sju steg en fundamental aktieanalys som i sista steget ger dig en köp-, sälj eller behåll-rekommendation.


Med Hitta kursvinnare och en depå hos Nordnet får du:​

  • Lära dig att göra bättre aktieaffärer
  • Utveckla dina kunskaper i aktieanalys
  • Möjlighet att göra fundamentala och tekniska analyser
  • Aktiekurser i realtid i candlestick-diagram
  • Mer information om börsens alla bolag


Pris

Som nordnetkund kan du köpa Hitta kursvinnare extra förmånligt av Aktiespararna. Du väljer mellan tre abonnemang:

Bas 749 kr/år

Pro 1 149 kr/år

Pro Plus 2 149 kr/år

För att ta del av erbjudandet och få specialpris samt Warren Buffets bok är det viktigt att du använder dig av knappen ”Läs mer och teckna avtal” ovan.


Mer om programmet

Aktieanalys delas in i fundamental analys (FA) och teknisk analys (TA). Inom FA gör man en analys av själva bolaget, medan man i TA gör en analys av bolagets aktie. FA är normalt sett komplicerat och nästan alla bolag kräver en specifik modell för att analysen ska bli bra. Hitta kursvinnare innehåller dock en relativt enkel modell i sju steg för FA, som passar nästan alla bolag. Dessutom finns det i Hitta kursvinnare en modul för TA.

De flesta som analyserar vilka aktier de ska köpa använder sig av antingen FA eller TA. Varför välja? Kombinera FA och TA och förbättra dina chanser att göra riktigt lönsamma affärer. Hitta kursvinnare ger dig den möjligheten!

Läs mer om Hitta kursvinnare och de olika abonnemangstypernalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se.