Redan kund? Logga in eller gå till startsidan.

Ta makten över
ditt sparande.

Ett aktivt sparande är sannolikt din bästa investering någonsin.
Kom igång idag, det är enkelt och kostar ingenting.

Aktiehandel på dina villkor.
Köp aktier smidigt och direkt i appen eller på webben till lågt courtage anpassat utifrån hur mycket du handlar.

Bli en bättre investerare.
Shareville får du tillgång till Nordens största nätverk av influencers inom sparande.

Få en skräddarsydd fondportfölj.
Låt vår digitala tjänst Fondrådgivaren guida dig till de bästa fonderna för just ditt sparande.

Maximera din pension.
Vi hjälper dig flytta din pension så du slipper onödiga avgifter och får mer att leva för i framtiden.

Prova vår sparkalkylator.

Ta reda på hur snabbt dina pengar kan växa och när du kan förverkliga det du drömmer om. Det kan gå fortare än du tror om du tar makten över ditt sparande.

Startbelopp

Månadssparande

Avkastning per år*

Spartid i år

Totalt sparande

*Stockholmsbörsens genomsnittliga årliga avkastning senaste 15 åren är 13,12%, inklusive utdelning och ränta på ränta-effekt (OMXSGI, 2002-12-30 till 2017-12-29). Utan utdelning är avkastningen 9,13% (OMXSPI). Observera att historisk avkastning inte är en garanti för framtida avkastning.

Så har vi räknat:


Beräkningen är framtagen för att ge exempel på hur ett regelbundet sparande kan få dina pengar att växa över tid. Beräkningens resultat utgör inte en utfästelse, ett råd eller en rekommendation. Beräkningen är en förenkling av verkligheten.

I beräkningen har vi endast tagit hänsyn till ett begränsat antal parametrar:

  • Startbelopp,
  • Månatligt sparbelopp,
  • Spartid i år
  • Förväntad avkastning per år

Den förväntade avkastningen per år har i beräkningen fördelats jämt över varje månad och varje månad realiseras avkastningen och adderas till sparkapitalet. Det går inte att säga i förväg hur stor avkastningen blir i verkligheten, avkastningen i beräkningen är endast ett antagande.

Sparande påverkas av inflation, skatteeffekter, valutakurser och avgifter, vilket vi inte har tagit hänsyn till i beräkningen. Beräkningen bygger inte på någon särskild sparform.

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar eller felaktiga beräkningar som kan uppkomma.

Ta makten över ditt sparande redan idag. 

Om risk och avkastning.
Historisk avkastning är inte en garanti för framtida avkastning. Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se.

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se.