Hoppa till huvudinnehållet

Nya funktioner.

Senaste nyheterna och uppdateringarna på nya nordnet.se.

Ännu bättre quickbar!

13 juli.

Vår quickbar är nu ännu smartare och coolare. Bland annat har funktionen för nyheter förbättrats. Du får nyheter i realtid och väljer själv hur de ska aviseras.

Senaste uppdateringarna.

Ny sida för tilläggstjänster

21 juni.

Nu är den nya sidan för tilläggstjänster här. Här ser du alla tillgänliga tilläggstjänster och vad de kostar. Samt - såklart - vilka du redan signat upp dig för.

→ Mina tilläggstjänster

Köp- och säljpluppar.

19 mars.

Nu börjar vi utrullningen av köp- och säljpluppar. Inom två veckor ska alla våra kunder ha funktionen tillgänglig på nordnet.se. Den kommer även att lanseras i appen inom en snar framtid.

→ Logga in på nordnet.se

Nytt i appen.

September 2021

 • Dela aktier och fonder med dina kontakter
 • Göm ditt saldo
 • Välj land och språk
 • Köp- och säljpluppar för fonder

Augusti 2021

 • Ny hjälpsida
 • Ny inloggningssida

Juli 2021

 • Köp- och säljpluppar för aktier

Juni 2021

 • Förbättrad sökfunktion

Maj 2021

 • Funktion för månadssparande
 • Funktion för att lämna feedback

April 2021

 • Nya fondsidor med största innehav, exponering och bransch

December 2020

 • Möjlighet att läsa meddelanden

November 2020

 • Videospelare i appen
 • Fullständig lista över fonder och aktier

Oktober 2020

 • Guide för nybörjare
 • Ny funktion för månadssparande
 • Kurslarm

September 2020

 • Ny fondscreener - nu också i appen
 • Topplistor för fonder
 • Populära fondkategorier
 • Aktuella videos och podcasts

Juli 2020

 • Mest handlade aktierna.
 • Mer information om varje aktier.
 • Bättre möjligheter att sortera.

Juni 2020

 • Enklare lägga till och ta bort konton i favoriter.
 • I menyn för valutakonton syns nu tillgängliga valutor för alla konton.
 • Förbättrade bevakningslistor.
 • Vinnare och förlorare för dagen.

Maj 2020

 • Genvägar från depåöversikten för överföringar och transaktioner.
 • Trades strömmas nu på instrumen och ordersidan.
 • Buggfixar.

Arkiv.

Uppdaterad instrumentsida där vi nu visar strömmande kurser och historisk data för olika index, valutor etc. Det är numera också möjligt att söka fram dessa på sidan.

Logga in på Nordnet

Nu får du en uppdaterad orderläggning och en tydligare och bättre överblick på bland annat fondens exponering, risk och hållbarhetsdata. Dessutom mängder av ny fondinspiration.

Välj en fond i listan

Den första iterationen av vår nya orderpanel har sett dagens ljus. I kommande version släpper vi bland annat på orderläggning. Allt för att du ska ha en så bra överblick som möjligt.

Logga in på Nordnet

Ny milstolpe nådd. Nu kan du hitta dina aktiva avtal och fullmakter i inloggat läge på nordnet.se. Det framgår när avtalet startar och eventuellt slutdatum. Du hittar den nya funktionen under Min profil & inställningar.

Till dina avtal & fullmakter

Nu lanserar vi ännu bättre funktionalitet för vårt uppskattade kurslarm. Det innebär bland annat en sida där du får översikt över alla aktiva bevakningar och en historik över tidigare kurslarm. Självklart kan du både lägga till, ta bort och ändra kurslarm precis som du vill.

Logga in och aktivera kurslarm

Nu har vi förändrat och förbättrat flödet för dig som vill bli ny kund hos oss. Enklare och snyggare, prova själv.

Öppna konto

4 december 2020.

Nu lanserar vi en helt ny kalender som visar tidigare och kommande händelser för dina innehav. Här hittar du utdelningar och mycket annat.

Logga in för att se händelser

28 oktober 2020.

Nu rullar vi ut en väldigt efterfrågad funktion, nämligen kurslarm. Ställ in ett kurslarm på nordnet.se eller i appen och få en notering direkt i mobilen.

Logga in och aktivera kurslarm

14 oktober 2020.

Nu har vi släppt en uppdatering av vår quickbar. Den ger dig bland annat möjlighet att byta mellan fem olika indikatorer och välja mellan 200 olika index, råvaror eller valutapar. Dessutom, bättre grafik och prestanda.

Vår nya quickbar

22 juni 2020.

Nu lanserar vi en ny sida för ETF:er. Designen är ny liksom möjligheten att selektera utifrån parametrar som hållbarhet, risk och volatilitet.

Till nya ETF-sidan

28 april 2020.

Nu lanserar vi en helt ny valutasida. Här hittar du dina aktiva valutakonton och kan enkelt växla mellan olika valutor. Du når den nya sidan direkt från din depå, förutsatt att du har ett valutakonto.

Till nya valutasidan

8 april 2020.

Här hittar du information om Nordnets privatlån. Ta reda på hur mycket du kan låna och vad det kostar dig per månad. Du ansöker direkt online.

Till Nordnets privatlån

11 mars 2020.

Här hittar du information om ditt bolån; aktuell ränta, kommande räntebetalning och tips om hur du kan sänka din ränta. Dessutom vanliga frågor från andra kunder.

Till ditt bolån

13 februari 2020.

Så vad har förbättrats? Jo, vi har utvecklat en förbättrad söklogik så när du söker efter något kommer du snabbare hitta bättre resultat än tidigare. Du kan bland annat söka efter artiklar och nyheter.

Testa sökfunktionen

31 januari 2020.

Ni kunder har bett om att kunna jämföra med bruttoindex och inte bara prisindex. Nu är den lilla men mycket efterfrågade funktionen äntligen på plats.

Jämför mot fler index

3 januari 2020.

Nu kan du lägga till fonder i dina bevakningslistor, samt se mer data i form av nyckeltal och avkastning över tid på alla marknader.

Till bevakningslistor

16 december 2019.

Nu kan du enkelt byta fonder på nya sajten. Bredvid fondens namn i din depå hittar du alternativet Byt, där du kan välja hur mycket du vill flytta in i en annan fond.

Byt fond

13 december 2019.

Nu är det möjligt att se vilka aktörer som mäklat avslut i en viss aktie på instrumentsidan. Statistiken gör det möjligt att se vilka mäklare som nettoköpt och nettosålt mest under dagen.

Se exempel

11 december 2019.

Nu har vi släppt ny kreditsida som matchar det nya erbjudandet Portföljbelåning, där din diversifiering avgör din ränta. På nya sidan kan du tydligare se hur diversifierad du är, vad för diversifieringspotential du har och även ansöka om Portföljbelåning Plus.

Gå till kreditsidan

20 november 2019.

Nu kan du sortera i aktielistor efter några av de mest populära nyckeltalen för aktier på de Nordiska marknaderna, USA, Kanada och Tyskland. Bland annat kan du sortera i stigande eller fallande ordning för P/E, Vinst/aktie och Direktavkastning. Funktionen kommer även snart vara tillgänglig i bevakningslistor.

Gå till aktielistor

15 november 2019.

Nu har vi släppt en helt ny instrumentsida med en rad förbättringar:

 • Orderdjup. Enklare överblick av orderflödet med uppdaterad köp- och säljvolym i realtid. Dessutom kan du nu även se totala orderdjupet för de synliga nivåerna längst ned.

 • Senaste avslut. Nu kan du se instrumentets dagsomsättning i lokal valuta. Du kan även se det volymvägda snittpriset (VWAP) för aktien, en indikation som anger snittpriset under dagens handel sett till volym.
 • Om bolaget. På fliken Om bolaget kan du nu se all finansiell data och de nyckeltal som finns tillgängligt för instrumentet. Längst upp till höger kan du även se Morningstars faktablad. En glad nyhet är att denna data även finns tillgänglig för utländska aktier.
 • Kursdata. Nu kan du se alla kurser strömmande på de nordiska börserna i realtid. För amerikanska, kanadensiska och tyska aktier ser du realtidskursen som snapshot när du är inne i ordervyn.

Exempel på nya instrumentsidan

11 november 2019.

Vi har fått mycket feedback från er att våra tabeller på utvalda sidor under Börs & marknad är för stora. Nu har vi minskat dessa vilket bidrar till bättre översikt och mindre scrollande på alla enheter. Du kan se förändringen på följande sidor:

Bevakningar

Aktiekurser

Fonder

Börshandlade fonder

Nordnet Markets produkter

Börshandlade produkter

22 oktober 2019.

Nu har vi uppdaterat sidorna för månadsspar för dig som vill ha en automatisk överföring till fonder eller ETF:er. Vi har samlat alla sidorna på ett och samma ställe för att du enklare ska kunna sätta upp och hantera ditt månadsspar.

En glädjande nyhet är också att du nu kan sätta upp autogiro.

15 oktober 2019.

För att enklare kunna se dina order och status på dessa har vi nu släppt en ny översiktssida. På sidan kan du se orders som är aktiva eller nyligen avslutade, samt vilka stop loss-orders du har aktiverade. Från sidan når du också dina tidigare transaktioner för att se historiska avslut.

9 oktober 2019.

Nu har det blivit ännu enklare att skapa goda förutsättningar för en bra pension. Allt du behöver göra är att logga in och välja om du vill bygga din egen portfölj eller ta hjälp av Nordnet. Om du väljer att du vill ha Nordnets hjälp placeras dina pengar i Nordnet Generationsspar.

8 oktober 2019.

När vi släppte teknisk analys i slutet av augusti utlovade vi att fler indikatorer var på gång. Nu har vi infriat det löftet och släppt indikatorerna RSI, MACD och Stokastisk oscillator. De nya indikatorerna kommer att synas under grafen för att underlätta visuellt.

23 september 2019.

På vår nya sajt finns det sedan tidigare flertalet olika inställningar du kan göra i grafen på instrumentsidorna, och nyligen adderade vi även möjligheten till teknisk analys. Tidigare har dessa nollställts när du lämnar sidan, men nu kommer de ändringar du gör i grafen att sparas och följa med när du besöker andra instrumentsidor i inloggat läge.

Vi har även uppdaterat grafen visuellt och lagt in färre datapunkter som visas, men lagt till möjligheten att enkelt zooma in på ett tidsspann genom en justerbar regel under grafen. Funktionen gör det enklare att snabbt kunna läsa av historisk data.

10 september 2019.

För dig som vill hålla koll på aktier du kanske inte äger men är intresserad av är bevakningslistor ett användbart verktyg. På vår nya webb har vi nu lagt till strömmande realtidskurser för dina bevakningar på de nordiska marknaderna. Funktionen är gratis tills vidare och kommer inom kort även till appen.

30 augusti 2019.

När du handlar tyska, amerikanska eller kanadensiska aktier kan du nu se kursen via realtids-snapshots i ordervyn. Tidigare var detta fördröjt med 15 minuter, men har alltså nu uppdaterats både på vår nya webb samt i vår app.

Önskar du att få realtidskurser i dessa aktier går det att beställa mot en kostnad under ”Avtal och abonnemang”.

29 augusti 2019.

En efterfrågad funktion från våra kunder har varit möjligheten att kunna göra teknisk analys i grafen på instrumentsidor. Nu har vi släppt en första version av detta där du kan se Moving Average samt Bollinger band. Dessutom sparas dina preferenser när du går mellan instrumentsidor.

Mer teknisk analys kommer framöver, men testa gärna redan nu.

Feedback till oss.

Många av de ändringar som gjorts är baserade på feedback vi fått från våra kunder. Tack till alla er som skickat in idéer och förslag till sajten och till appen.

Vi värdesätter engagemang och välkomnar konstruktiv kritik. Fyll i formuläret om du har feedback eller förslag på förbättringar av sajten och appen. Observera att feedbacken du skickar här inte når kundservice och att alla förslag inte kommer att besvaras.