Hoppa till huvudinnehållet

Nu är nya sajten live.

  • Anpassad för mobilen.
    Nu kan du surfa lika smidigt på telefon och surfplatta som på dator. Vi har även ökat kontrasten på sajten för bättre läsbarhet oavsett vilken enhet du använder.
  • Koll i realtid.
    Nu uppdateras kurser och orderdjup på de nordiska börserna gratis i realtid när du handlar och på dina bevakningslistor.
  • Mer inspiration.
    Nu är det enklare att hitta nya investeringar. Utforska tusentals fonder och ETF:er. Filtrera bort till exempel alkohol, tobak eller vapen, om du vill. Du kan även se teknisk analys i graferna och mer marknadsdata än tidigare.

Nya sajten på 135 sekunder.

Investeringscoach Alexander Gustafsson går igenom de viktigaste delarna och nyheterna.

Här hittar du några av de mest populära sidorna.

Min ekonomi.

Få koll på ditt samlade sparande.

→ Min ekonomi

Marknadsöversikt.

Överblick och inspiration.

→ Marknadsöversikt

Fondinspiration.

Utforska tusentals fonder.

→ Fondinspiration

Aktieinspiration.

Aktier filtrerade på olika teman.

→ Aktieinspiration

Vanliga frågor.

Även om många är vana vid att använda vår gamla sida och känner till den väl, har vi fått feedback om att vissa sidor är svåra att hitta. När vi byggde det nya nordnet.se hade vi möjlighet att städa upp och göra menyn mer logisk och lättare att förstå. Den nya menyn tar också hänsyn till nya funktioner och den länkar också till mycket av det innehåll vi producerar på vår blogg.

Ja, vi har bara påbörjat resan mot en bättre hemsida och fler funktioner och förbättringar kommer att läggas till löpande.

Mina listor hittar du nu mera under Mina sidor följt av Bevakningar. I det högra hörnet kan du sedan importera dina listor som du har på den gamla hemsidan till den nya sidan.

Ditt konto finns fortfarande aktivt på gamla hemsidan så du kan fortfarande göra överföringar där. Ett tips är att importera de befintliga kopplingarna till den nya hemsidan så det finns framöver. Det gör du här.

Feedback?

Om du saknar någon funktion får du gärna rapportera det till oss. Allt du behöver göra är att fylla i och skicka in formuläret till höger.

Har du frågor om dig och ditt sparande vänder du dig som vanligt till kundservice på 010-583 30 00.