Hoppa till huvudinnehållet

Kronan på verket.


Sparande och privatekonomi på ett enkelt och inspirerande sätt.

Varför rörs Micael Bindefeld nästan till tårar av hans föräldrars sparande? Vad får Robert Wells att tacka sin lyckliga stjärna och varför började Victoria Silvstedt att trada på börsen?

Kronan på verket är programmet där du får möta intressanta personer med unika berättelser som ger oss insikter inom sparande och privatekonomi. Intervjuar gör Nordnets sparekonom Frida Bratt.

Se alla avsnitt av Kronan på verket här.

Avsnitt 3.
Avsnitt 3.

Robert Wells.

Livet som musiker var inte alltid enkelt, men när pengarna till slut började strömma in fick han det goda rådet att också spara lite till framtiden.

- Jag hade tur som hade en rådgivare som sa åt mig att inte bränna alla pengar, säger Robert Wells när vi besöker honom i hans studio i tredje avsnittet av Nordnets ”Kronan på verket”.

Avsnitt 2.
Avsnitt 2.

Victoria Silvstedt.

Vi känner henne som framgångsrik modell, men på senare tid har Victoria Silvstedt också gjort sig ett namn i finansvärlden
- Ibland blir det vinst och ibland inte – men it´s a part of the fun, säger Victoria Silvstedt i andra avsnittet av vår programserie Kronan på verket.

Avsnitt 1.
Avsnitt 1.

Micael Bindefeld.

I premiären av Kronan på verket möter vi Micael Bindefeld och pratar om hans uppväxt, hans tankar kring barnsparande och varför han inte har några lån.

Bra att veta om risker och avkastning.

Vi vill bara påminna om att ditt sparande kan gå upp och ner. Även om sparande i fonder historiskt gett god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning. Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Box 30099 | 104 25 Stockholm