Hoppa till huvudinnehållet

Detta är en annons från Global X ETF:er.

Tänk utöver det vanliga.

I mer än ett decennium har Global X ETF:er uppdrag varit att stärka investerare med outforskade och intelligenta lösningar.

Global X ETF:er är ett helägt dotterbolag till Mirae Asset Financial Group, en global industriledare med 48 kontor och över 12 000 anställda världen över. Bolaget grundades 1997 som ett av Asiens banbrytande fondbolag och förvaltar nu nästan 623 miljarder USD i kapital i en portfölj som inkluderar fastigheter, försäkringar, privat kapital och riskkapital¹.

¹ Från och med juni 2021

Lär dig mer om Global X ETF:ers produktfilosofi (engelskt tal)

Lär dig mer om Global X ETF:er

Invesco MSCI Europe ESG Universal Screened UCITS ETF (ESGE)

Global X Video Games & Esports UCITS ETF, USD Acc (H3RO)

Global X Video Games & Esports UCITS ETF, USD Acc (H3RO) vill investera i företag som utvecklar eller ger ut videospel, underlättar direktuppspelning och distribution av videospels- och esportinnehåll, äger och är verksamma inom konkurrerande esportligor eller producerar hårdvara som används i videospel och esport, inklusive förstärkt och virtuell verklighet.

  • Årlig avgift: 0,50 %
Invesco MSCI World ESG Universal Screened UCITS ETF (ESGW)

Global X Telemedicine & Digital Health UCITS ETF, USD Acc (DDOC)

Global X Telemedicine & Digital Health UCITS ETF, USD Acc (DDOC) vill investera i företag som kan dra fördelar från ytterligare framsteg inom telemedicin och digital hälsa. Detta inkluderar företag inom telemedicin, hälsovårdsanalys, ansluten utrustning för hälso- och sjukvård och administrativ digitalisering.

  • Årlig avgift: 0,68 %

Additional resources and insights:

Invesco MSCI Europe ESG Universal Screened UCITS ETF (ESGE)

BÖRSHANDLADE FONDER (ETF:er)

Strategier som framförallt fokuserar på strukturella skiften i teknologi.

Invesco MSCI World ESG Universal Screened UCITS ETF (ESGW)

Forskning och insikter

Väl underbyggda perspektiv inom ett antal områden som påverkar globala marknader.

Invesco MSCI World ESG Universal Screened UCITS ETF (ESGW)

Portföljmodeller för ETF:er

Differentierade lösningar för dig som investerare.

 

Kommer snart

Bra att veta om risker och avkastning.

Den här sidan är inte, och ska inte tolkas, som en investeringsrekommendation eller uppmaning att teckna, köpa eller sälja värdepapper. När du tar investeringsbeslut måste du alltid göra en bedömning och ta hänsyn till dina egna mål och ekonomiska situation. Tänk på att historisk avkastning inte är en garanti för framtida utveckling. De pengar som du placerar i både ETF.er och ETC:er kan öka och minska i värde. Risken finns att du inte får tillbaka hela det investerade beloppet. Innan du investerar i en ETF eller ETC bör du läsa faktabladet som finns hos fondbolaget och faktabladet på ETF:en eller ETC:ens produktsida på nordnet.se.