Hoppa till huvudinnehållet

Nordnet vinnare av Stora Kommunikationspriset!

Med stolthet och glädje mottog vi på Nordnet idag Stora kommunikationspriset av branschorganisationen Sveriges kommunikatörer för vårt arbete med uppropet #Rörintevårtsparande.

Stora Kommunikationspriset delas ut i fem kategorier till personer och organisationer som enligt en namnkunnig jury gjort stora insatser inom kommunikation det senaste året. Nordnet var nominerade i kategorin Bästa digitala kommunikation, tillsammans med Kvinnojouren i Huddinge och E-hälsomyndigheten. I juryn satt bland annat Investors kommunikationsdirektör Viveka Hirdman-Ryrberg, och motiveringen löd:

“Årets vinnare visar att organisationer med en genomtänkt strategi för sociala medier besitter både makt och medel för att skapa förändring. När ett politiskt lagförslag om att begränsa investeringssparkonton föreslogs stod årets vinnare fast vid sina värderingar och kunder. Genom att vara snabbtänkta lyckades Nordnet skapa stort engagemang och driva opinion som ledde till att lagförslaget stoppades.”

Vi, kommunikationschef Johan Tidestad och sparekonom Frida Bratt som mottog priset, är oerhört glada och stolta! Tillsammans kan många röster göra skillnad. Förslaget inom Socialdemokraternas arbetsgrupp om att begränsa ISK-konton väckte ilska hos sparare över hela landet. Det vi gjorde var att samla dessa röster på en gemensam plattform, via #Rörintevårtsparande, som samlade över 40 000 röster på bara en vecka. Och politikerna har lyssnat på spararna. Sedan vi lämnade uppropet till dåvarande finansminister Magdalena Andersson har det varit tyst om försämrade villkor på ISK, och företrädare för partiet har sagt att det inte finns några sådana planer.

Tack igen alla sparare över hela Sverige som engagerat er i frågan om bra och konsekventa villkor på ISK. Priset från Sveriges Kommunikatörer är inte bara till oss, utan till er alla. Den största vinsten är självklart att vi alla åtminstone för nu tycks kunna fortsätta ha goda villkor för sparande i Sverige, något som gynnar såväl individ som samhälle.

Tack igen!

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

Subscribe
Notifiera mig om
guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Box 30099 | 104 25 Stockholm