Hoppa till huvudinnehållet

Så sparar du till miljonen – Tidlös börskunskap – Sparpodden 355

Äntligen är det dags att ta tag i rutin och vardag efter en härlig sommar. I veckans avsnitt så fokuserar vi på kunskap som är tidlös för att lyckas med sparande, fonder och aktier.
Receptet på hur man sparar ihop en miljon (och det är enklare än du tror). Viktiga parametrar för att välja fonder, och hur du utvärderar om du har bra fonder i ditt sparande. Vilken mental inställning ska du ha för att lyckas med aktier.

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson
Investeringscoach på Nordnet

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer.
Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
2 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest gillade
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer
Simon
Simon
2020-10-11 00:30

Varför inte räkna på medianlön istället för genomsnittslön? Dessutom: En genomsnittslön på 34 000 kronor gör ju inte att man får ut 34 000 kronor netto utan snarare typ 25 000 netto, efter skatt. Det vore mer relevant att titta på 10 procent av nettolönen. Man ska även tänka på inflation. En miljon i nominellt belopp ger inte lika mycket idag om man handlar för den som en miljon gav förr i tiden. 🙂 Jag skulle väl i och för sig även säga att många nog har möjlighet att spara 5000-6000 kr i månaden. Vilket gör att det går betydligt… Läs mer »