Hoppa till huvudinnehållet

Vill du också bli Private Banking-kund? Så gör du

Många har fått upp ögonen för Nordnets Private Banking. Snabb personlig service, spännande investeringsmöjligheter och förmånliga priser på både courtage och lån är naturligtvis attraktivt.

Alla med minst 2,5 miljoner kronor i samlat sparande kan få tillgång till Nordnets Private Banking. Och även om 2,5 miljoner är mycket pengar för de allra flesta är det helt klart så att fler än man kan tro kommer upp i det beloppet när man räknar ihop sina konton, exempelvis pension.

Du kan vara (mång)miljonär utan att veta om det

De flesta som arbetat under några år har en tjänstepension på ett par hundra tusen eller kanske mer. Det är du som sparare som väljer var din tjänstepension ska växa och att flytta den är enklare än någonsin tidigare.

På Nordnet har vi skippat allt vad onödiga avgifter heter – du betalar bara för det du placerar i; förvaltningsavgift för fonder eller courtage för aktier (ja, du kan pensionsspara i aktier hos oss!). Det är ganska ovanligt; de flesta aktörer på marknaden tar bra betalt i form av både rörliga och fasta avgifter.

Att flytta pensionen till oss betyder alltså inte bara att du kapar avgifter. Det innebär också att du ökar på ditt totala sparande på plattformen och ökar möjligheten att ta del av Nordnets Private Banking-tjänst.


Vad gäller företagskonton och barnspar?

Det är inte bara ditt eget privata sparande som räknas in i 2,5 miljoner. Har du företagskonton får du räkna med dem också. Vi på Nordnet har ett gediget entreprenörspaket som omfattar konton för att placera överlikviditet, lösningar för nyckelpersoner och en sparform för företag som ska säljas – bland mycket annat.

Naturligtvis räknas även ditt sparande till barn och barnbarn med i helheten, om du har det hos Nordnet.

Klart du ska ha dina investeringar hos en bank som är specialiserad på just det

Många har sina fonder, aktier och andra investeringar utspridda hos flera olika aktörer. Inget fel på det, så länge man är nöjd. Men allt fler vittnar om enkelheten i att samla sitt sparande hos en bank. Man får överblick och kontroll; helt enkelt en enklare vardag.

Idag erbjuder nästan alla banker handel i fonder och aktier. Men många har fortfarande begränsade utbud och lyfter främst fram sina egna alternativ. Vi har gjort tvärtom och erbjuder ett av marknadens bredaste placeringsunivers – samt enkla digitala lösningar som gör det enkelt för dig att välja.

Dina pengar förtjänar faktiskt att växa hos en bank som är specialiserad på just sparande och investeringar.


Så, för att summera. Hur mycket kommer du upp i om du räknar ihop dina tillgångar?

  • Fonder och aktier
  • Tjänstepensioner och privata pensionssparanden
  • Företagskonton
  • Barnspar

Bra att veta om Private Banking
Private Banking är ett koncept för bankens mest förmögna kunder. Det är ett heltäckande kunderbjudande där du som kund väljer de tjänster och produkter du vill ha. Du betalar fast avgift för Private Banking, istället får du fler möjligheter och lägre priser.

– Rabatterat courtage och lägre ränta på lån
– Snabb personlig service samt direktlina till mäklare
– Hjälp att köpa och sälja större aktieposter
– Tillgång till rådgivning inom skatt och juridik
– Oberoende aktieanalyser
– Kundträffar och nyhetsbrev

Läs mer och anmäl intresse för Private Banking

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

Subscribe
Notifiera mig om
guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Box 30099 | 104 25 Stockholm