Hoppa till huvudinnehållet

Vi är Årets Bank 2022 – tack alla!

Jag är sprickfärdig av stolthet – och tacksamhet – när jag nu kan berätta att vi har blivit utsedda till Årets Bank 2022. Vi kammar hem Privata Affärers prestigefyllda pris; i mitt tycke den finaste utmärkelse man kan få i branschen.

I sin motivering lyfter juryn på Privata Affärer upp vår produktutveckling och den starka röst för spararna som vi har blivit i den allmänna debatten. Dessutom fick vi högst totalbetyg i den omröstning som Privata Affärer genomförde bland sina läsare. Motiveringen till priset lyder:

”Pigga nyheter i utbudet och en stark röst för spararna i debatten. Det ger toppbetyg från våra läsare och titeln Årets Bank 2022 från Privata Affärers jury.”

Och jag vill påstå att vi förtjänar det här priset, att 2022 blev vårt år. Vi har bland annat startat ett eget fondbolag och introducerat Nordnet One som både är en funktion för månadssparande och en prisvärd fondfamilj med automatisk omfördelning mellan räntor och aktier (viktigare än någonsin att månadsspara i dessa tider!). Vi har också lanserat digital handel på Londonbörsen, samt mängder av nya funktioner på vår plattform, i appen och på Shareville. I sparardebatten har Nordnet bland annat drivit frågor kring mer konsumentvänliga regler för pensionssparande, flexibilitet på ISK, införande av privatekonomi i skolan, introduktion av en ny sparform för privat pensionssparande samt utveckling av en digital pensionsportal med både informations- och flyttfunktionalitet.

Med det sagt vill jag runda av genom att rikta ett stort tack till alla fantastiska medarbetare på Nordnet som satsar hårt på att leverera kundvärde varje enskild dag, till alla läsare som har röstat på oss samt naturligtvis också till våra kunder som ger oss förtroendet. Tack, tack, tack!

/Martin Ringberg, Sverigechef på Nordnet

Vi vill bara påminna om att ditt sparande kan gå upp och ner i värde. Även om sparande i fonder historiskt gett god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning. Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

Subscribe
Notifiera mig om
guest
1 Kommentar
Nyast
Äldst Mest gillade
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer
Anonym
Anonym
2023-01-29 00:19

Grattis!
Det ska bli intressant att pröva!

Winston

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Box 30099 | 104 25 Stockholm