Hoppa till huvudinnehållet

Nytt på Shareville

Jobbet med att migrera över Nordnets fantastiska sociala investeringsplattform Shareville pågår i full fart! Den senaste tiden har ett par funktioner flyttats över till huvudplattformen, låt oss gå igenom några av dessa.

Inspiration från andra investerare.

Spana in på vad andra Shareville-användare investerar i för något med integrationen av profilsidan till nordnet.se. Följ i realtid hur andras portföljer ser ut – kanske hittar du en ny favoritaktie?

Interagera direkt.

Skriv ner dina tankar och idéer, diskutera med andra – möjligheterna är oändliga för dig att diskutera dina favoritaktier med integrationen av Shareville-kommentarer på plattformen.

Häng med i snacket.

Håll koll på vad som händer i dina sociala interaktioner på Shareville, enkelt och direkt med notifikationsfliken på nordnet.se.

Migreringen av Shareville till nordnet.se pågår i full fart – så håll utkik framöver efter fler nya funktioner!

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

Subscribe
Notifiera mig om
guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Box 30099 | 104 25 Stockholm