Hoppa till huvudinnehållet

NYHET: The Feed

Under början av året har vi i appen smyglanserat en ny funktion som vi kallar för “The Feed”, cirka 5% av kunderna har under fått tillgång till funktionen. Efter det positiva mottagandet och med kundernas feedback, har vi förfinat feeden och adderat mer funktionalitet. Nu är vi väldigt glada att kunna berätta att feeden är ute till samtliga kunder! Men, vad är feeden egentligen? Låt oss gå igenom detta!

Vad är The Feed?

Mycket av din dag kanske spenderas i flöden på exempelvis Twitter eller Instagram. Tanken med The Feed är densamma, men skapat för dig som investerar på börsen. Det kommer att vara en plats där all finansiell information samlas och visas i ett ögonfallande format, för att du ska kunna hålla dig uppdaterad med dina investeringar. I en värld fylld av data tycker vi att detta är ett naturligt steg mot att erbjuda den bästa sparplattformen för våra kunder.

All information, på ett och samma ställe

Finansiell information finns överallt, men den är ofta utspridd mellan flera olika källor och platser. Det kan vara svårt och tidskrävande att hålla sig uppdaterad med dina investeringar och känna dig säker på att du inte missat något viktigt. Flödet samlar alla dessa informationskällor på ett och samma ställe. Ett enda ställe att besöka för att få både avgörande och “bra att veta”-information om dina investeringar.

Vad hittar du i din feed idag?

  • Sharevillekommentarer
  • Bolagsnyheter
  • Marknadsnyheter
  • Bolagsrapporter
  • Företagshändelser (som dina utdelningar exempelvis)

Vad kommer i framtiden?

Bland annat:

  • Filter och sorteringar
  • Köp- och säljnotiser från de du följer
  • Skriva inlägg

Ladda ner den nya versionen av appen här:

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

Subscribe
Notifiera mig om
guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Box 30099 | 104 25 Stockholm