Hoppa till huvudinnehållet

Enklare än någonsin att få pensionskoll

Är du en av alla dem som har pensioner utspridda hos många olika aktörer? Förutom att det ofta blir dyrt är det svårt att få överblick och kontroll. Det är därför vi jobbar så mycket med att öka medvetenheten om den makt man faktiskt har som pensionssparare idag. Du kan ofta själv välja var du vill att din pension ska växa.

Och nu är det alltså enklare än någonsin att få koll på vilka pensioner du faktiskt har. Vi har nämligen inlett ett samarbete med Fullmaktskollen, vilket rent konkret innebär att du genom ett knapptryck kan ge oss möjlighet att ta fram en heltäckande sammanställning av din pension. Det tar några veckor att få pensionssammanställningen och sedan kan du alltså själv välja om – och var – du vill flytta din pension.

Det kostar ingenting att lämna en så kallad informationsfullmakt till oss. Men det kan ge dig mycket tillbaka.

Tyvärr kan man fortfarande inte flytta alla pensioner. Och vissa pensionsbolag tar hutlöst betalt för att genomföra en flytt. Man tar till hemska metoder för att behålla sina kunder.

Så fungerar det inte här. Om du väljer att flytta till oss kommer dina pengar att placeras i Nordnet Smart 5 – en fond med god riskspridning. Vill du själv välja placering har du tillgång till ett av marknadens bredaste fondutbud. Du kan faktiskt till och med placera din pension i aktier.

Du betalar inga onödiga avgifter – bara för det du väljer att placera i. Förvaltningsavgifter för fonder eller courtage för aktier. Och om du en dag vill flytta tar vi inte en krona i flyttavgift. Det ser jag som en nöjd kund-garanti.

/Martin Ringberg, Sverigechef Nordnet

Vill du kolla upp om och vad du kan flytta till oss? Börja här.

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

Subscribe
Notifiera mig om
guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Box 30099 | 104 25 Stockholm