Hoppa till huvudinnehållet
Planerat driftunderhåll lördag kl 10:00-13:00. Under denna tid är det inte möjligt ta del av några av våra funktioner eller tjänster. 

Hej! Vad kan vi hjälpa dig med?

Kan jag beställa realtidskurser för USA och Kanada hos er?

Realtidskurser för USA och Kanada är en tilläggstjänst som du aktiverar här.

Har du inte aktiverat tilläggstjänsten så visas kurserna med 15 minuters fördröjning när marknaden är öppen. Vid orderläggning visas självfallet realtid och du har även kostnadsfria "snapshots". Snapshots innebär att du får en ögonblicksbild av senaste aktiekurs. För att kunna få en ny uppdaterad snapshot så måste du ladda om sidan.


För att få realtidskurser på amerikanska aktier beställer du "USA- Realtidskurser aktier utan orderdjup". Detta är en prenumerationstjänst med månatlig debitering enligt prislistan.
För att få realtidskurser på kanadensiska aktier beställer du "Kanada- Realtidskurser aktier utan orderdjup". Detta är en prenumerationstjänst med månatlig debitering enligt prislistan.

Efter att du har beställt tjänsten kommer du ha realtidsuppdateringar när du tittar på dina egna innehav, bevakningslistor, aktielistor samt inne på en specifik aktie.

Fick du svar på din fråga?

Tillbaka