Hoppa till huvudinnehållet

Nordnet API – Koppla dina egenutvecklade handelsapplikationer till Nordnet.

Vad erbjuder Nordnet?

Med Nordnets offentliga API har du som kund möjligheten att koppla dina egenutvecklade applikationer och program mot Nordnets plattform. För dig som har en gedigen erfarenhet av handel med värdepapper och programmering kan detta vara en god möjlighet för dig att själv skapa din önskade handelsupplevelse med Nordnet.

Vilka marknader får du tillgång till med Nordnets API?

Nordnet erbjuder dig möjligheten till realtidsdata på Nasdaqs marknader i Norden.

Vad är ett API?

API står för Application Programming Interface, och gör det möjligt för dig att koppla på dina egenutvecklade applikationer till Nordnets handelsplattform. Genom API:et får du en direkt åtkomst till vårt system och därmed snabbare orderexekvering och större kontroll över din handel.

Automatiserad Aktiehandel

Automatiserad handel är idag väldigt vanligt i marknaden, många instutionella förvaltare, hedgefonder och andra liknande entiteter använder sig av algoritmer för att enklare och snabbare kunna exekvera i marknaden efter satta regler. Men det är även en växande popularitet bland privatpersoner som väljer att automatisera sin handel med egenskapade algoritmer.

Mer information om erbjudandet i helhet finns här, alternativt kontakta Nordnets Tradingsupport:

Telefon: 010 583 31 99
Email:tradingsupport@nordnet.se

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

Subscribe
Notifiera mig om
guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer