Hoppa till huvudinnehållet

Vi ökar vår tillgänglighet med e-legitimationen Freja+

Nu tar vi ytterligare ett steg när det kommer till kundtrygghet och valfrihet. Nordnet inleder ett samarbete med Freja och erbjuder därmed möjligheten att logga in på vår plattform med båda våra statligt godkända mobila e-legitimationer: BankID och Freja+.

En trygg backup

På Nordnet har vi en hög utvecklingstakt där vi i genomsnitt uppdaterar webben varannan timme och appen var tredje arbetsdag. Vi prioriterar driftsäkerhet eftersom vi vet att tillgänglighet är A och O för våra kunder. Införandet av Freja är ytterligare ett led i detta arbete.

Med Freja adderar vi en tillförlitlig och lättanvänd lösning, och en trygg backup ifall någon av våra inloggningslösningar skulle drabbas av störningar. Genom samarbetet med Freja får vi också en digital tjänst som vi har möjlighet använda i alla de fyra nordiska länder där vi har verksamhet: Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Så funkar Freja+

Freja+ finns tillgänglig som identifieringsmetod på Nordnets webb från och med idag. Du skaffar tjänsten kostnadsfritt i AppStore och Google Play och registrerar dig på några minuter med din mobiltelefon samt pass eller nationellt ID-kort. Freja verifierar sedan din identitet mot officiella register och du får en notis på telefonen när allt är klart.

Notera att du inte kan använda ett vanligt körkort för att aktivera Freja+ hemifrån, då behöver du ta dig till något av Frejas 2 000 fysiska ombud (ATG-ombud vid förbutiker hos exempelvis ICA, Coop och Willys men även fristående ATG-butiker).

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

Subscribe
Notifiera mig om
guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Box 30099 | 104 25 Stockholm