Hoppa till huvudinnehållet

Författare utvalda för dig

Alexander Gustafsson

Investeringscoach på Nordnet
417 artiklar

Poddar i #Sparpodden | Utbildar på Nordnetskolan | Intervjuar i Nordnet Talks

Frida Bratt

Sparekonom Nordnet
327 artiklar

Sparekonom på Nordnet. Alltid på småspararnas sida.

Martin Ringberg

Sverigechef Nordnet
77 artiklar

Sverigechef på Nordnet med ett brinnande intresse för sparande och investeringar. Följ med mig på min resa mot att utmana och digitalisera finanssverige.

Rasmus Järborg

Produktchef
13 artiklar

Produktchef och vice VD på Nordnet med intresse för det senaste inom teknik. Följ mig och mitt teams resa mot att göra förstklassiga digitala produkter för våra kunder.

Andra författare

Affärsvärlden

Aktieanalyser
125 artiklar

Du tjänar på bättre analys.

Att analysera och förstå både företag och marknader är att bidra till att samhället fungerar lite bättre. Med bra analys belönas sunda företag samtidigt som färre luras in i dåliga investeringar. Affärsvärldens aktieanalys finns till för investerare som vill göra bättre aktieaffärer. Oberoende och transparens är två av redaktionens ledstjärnor.

Som kund hos Nordnet har du alltid rabatt på Affärsvärlden. Läs mer här: https://www.nordnet.se/se/marknad/aktier/analystjanster/affarsvarlden

AlfredBerg

Kapitalförvaltare
1 artiklar

Andreas Jakobsson

Media Producer
4 artiklar

Angelica Alm

Privatperson
5 artiklar

Jag är en vinnarskalle utan ekonomisk utbildning i bagaget som kommer att nå första miljonen inom tio år med hjälp av tydliga mål, stora drömmar och en passion för att alltid lära mig mer. Varvar falukorvsmiddagar med dagishämtning, aktiehandel och resor till varmare länder. Är en otålig idéspruta med en långsiktig buy-and-hold strategi som brinner för både hårda och mjuka värden i livet.
Regionschef som även föreläser om mjuka och hårda värden via www.angelicaalm.se

Ara Mustafa

Investeringscoach
133 artiklar

Axel Karlsson

52 artiklar

DNB Fonder

Fondförvaltare
1 artiklar

Ekka

Privatperson
6 artiklar

Nationalekonom som köper och säljer aktier på daglig basis. Ett roligt och krävande arbete där man varje dag får vara nära aktiemarknaden. Här på Nordnetbloggen kommer jag dela mig av tips i olika beståndsdelar som gör dig till en bättre trader!

Erik Forsell

Finansiell analytiker
2 artiklar

Eva Trouin

Fd. Sverigechef Nordnet
40 artiklar

Före detta Sverigechef på Nordnet med över 10 års erfarenhet från finans, bank och försäkring.

Finwire

Nyhetsbyrå
144 artiklar

Nyhetsbyrån Finwire. Texter som publiceras här på Nordnetbloggen är en del av Nordnets veckobrev.

Gottodix

Ekonom
23 artiklar

Vem är jag då? Pappa och gift med en smart (och snål) fru. Ekonom som jobbar med att utveckla styrningen i staten, så din skatt blir lägre och välfärden högre. Det är två möjliga svar. Ett annat är jag är väldigt vanlig och bor i en villa utmed tunnelbanan i Stockholm. Jag är den där överdrivet nördiga men oerhört intresserade hobbyanalytikern. Den som alla dagar på året läser allt från Financial Times till studentuppsatser om leverantörsstyrning i småbolag du inte hört talas om. Den som när du säger God Jul, svarar med vad DAX stod i för ett år sedan. Ni vet den där som det på sitt sätt är kul att träffa på en fest men som aldrig slutar prata.

Günther Mårder

VD Företagarna
99 artiklar

VD Företagarna. Tidigare sparekonom Nordnet Bank. Har varit engagerad inom Aktiespararna i 15 år, avslutningsvis som organisationens VD. Civilekonom Handelshögskolan.

Investtech

Analysbolag
1 artiklar

Investtech etablerades under 1997 och jobbar med forskning inom behavioural finance. Forskningsarbetet stöttas av Norges Forskningsråd och resultaten används i våra analyser samt publiceras i flera intressanta forskningsrapporter. Här har också flera analyser testats med mycket goda resultat.

Joakim Bornold

Fd. Sparekonom Nordnet
7 artiklar

Före detta Sparekonom på Nordnet Bank, tidigare Aktie- och derivatspecialist på Nasdaq Stockholm (Stockholmsbörsen), Mäklarchef Skandiabanken, Trader Enskilda Securities mm.

Johan Tidestad

Kommunikationschef Nordnet
3 artiklar

Johan Tidestad är kommunikationschef på Nordnet och ansvarig för varumärke, PR, investor relations och internkommunikation. Han har jobbat i företaget sedan 2007 och var tidigare Sverigechef.

Marja Carlsson

Hållbarhetschef på Nordnet
1 artiklar

Hållbarhetschef på Nordnet sedan 2021. Erfarenhet från investeringar och hållbarhet. Mitt mål är att göra det enkelt att spara och investera hållbart!

Monica Sjödin

Entreprenör och ekonomientusiast
33 artiklar

Privatekonomiskt streetsmart egenföretagare som vill skapa möjligheten att kunna att gå i pension vid 55. Valfrihet och ekonomiskt oberoende står mig varmt om hjärtat och jag är övertygad om att alla, oavsett kön, ålder eller utbildning, kan skapa sig ett rikare liv om man väljer att prioritera upp det på sin privata agenda. Har en förkärlek för börsen i stort och aktier i synnerhet.

Nordnet

Nordnet
87 artiklar

Detta är Nordnets användare på Nordnetbloggen. Här hittar du inlägg med information från våra sparexperter på kundservice, mäklarbordet och många andra avdelningar.

Öhman Fonder

Förvaltarkommentar
33 artiklar

ÖHMAN FONDER

Vi är en familjeägd och oberoende kapitalförvaltare vars uppdrag är att skapa största möjliga avkastning till våra kunder.

Vi verkar i samklang med den omgivning och den framtid vi alla ska leva i och för oss handlar hållbar kapitalförvaltning om långsiktighet, ansvar och ett aktivt - på djupet engagerat - ägande.

Partnerbloggen

Partner
25 artiklar

Här bloggar produktbolag med fonder, eller andra finansiella produkter på Nordnets plattform om investeringar, placeringsstrategier, makro, och annat intressant - alltid med lite extra fokus på utbildning och inspiration.

Pengabingen

dev
13 artiklar

32 årig familjefar som blivit miljonär på börsen genom månadssparande i främst stabila Investmentbolag

Målet är 4,5 miljoner på börsen, just nu 80% på väg mot det målet som för mig innebär ekonomisk frihet

Har ett av Instagrams största konton inom finans

Private Banking-bloggen

Private Banking-bloggen
7 artiklar

Private Banking-bloggen vänder sig till dig som är Private Banking-kund hos oss på Nordnet.

Rikard Nilsson

Utgivare av Autostocks analysplattform Autotrader
27 artiklar

Autostock AB ansvarar för utveckling, drift och support av handels- och analysplattformen Autotrader Bas/Pro och kommer att blogga om intressanta marknadssituationer, möjliga utfall och statistiska samband med fokus på svenska OMX-index men även andra index. Inriktningen ligger helt på teknisk analys och ingen hänsyn tas till bolagsspecifika nyckeltal, rapportresultat osv.

Roger Berntsen

Analyst
1 artiklar

A Warren Buffett protégé and equity analyst at Nordnet - A pan-Nordic leading digital platform for savings and investments.

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Box 30099 | 104 25 Stockholm