Hoppa till huvudinnehållet

Börja spara

Ta ditt sparande till nästa nivå.

Spara hos Nordnet för bättre villkor, lägre avgifter, och större valfrihet.

Det finns många anledningar att spara hos Nordnet. Bättre villkor, lägre avgifter, större valmöjligheter – mer. Men viktigast för oss är att förbättra dina möjligheter till god avkastning och att få dina pengar att växa. Så bli kund idag och ta ditt sparande till nästa nivå.

Från krångel till kosing.

Att spara i aktier och fonder kan kännas krångligt, men på Nordnet vill vi göra det enkelt. Enkelt att förstå, enkelt att handla. Och förstås enkelt att komma igång. Använd vår fondväljare för att skapa en portfölj som passar just dina mål, sätt enkelt upp ett månadssparande, eller låt dig inspireras i vår kunskapsbank. BankID och några enkla klick är allt som behövs!

  • Sätt enkelt upp en fondportfölj med vår fondväljare.
  • Starta enkelt ett automatiskt månadssparande i fonder.
  • Bli kund och kom igång på 3 minuter.

Från avgifter till avkastning.

Vi vet att ju lägre dina kostnader är, desto större är möjligheterna för dig att ta ditt sparande till nästa nivå. Skillnaderna kan tyckas små men kan innebära många tusenlappar beroende på hur mycket och hur länge du sparar. Därför erbjuder Nordnet lägre kostnader på sparande och investeringar.

  • Gratis aktiehandel på Stockholmsbörsen för nya kunder*.
  • Nordnets egna indexfonder från 0% i avgift.
  • Sveriges billigaste techfond.

*Se fullständiga villkor för gratis aktiehandel

Sikta högre.

Nordnet grundades med ett uppdrag och en vision: Att demokratisera sparande och utmana strukturerna i den icke kundvänliga finansbranschen. Och samma sak driver oss än idag. Vi gör allt för att förenkla, inspirera och framför allt förbättra våra kunders möjligheter till god avkastning.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren investerare så kan du sikta högre. Det finns alltid en ny nivå, och vi har gjort det enklare än någonsin för dig att nå dit. Med BankID kan du öppna ett konto och vara igång på några minuter.

Välkommen till Nordnet!